Sanne en Rik
Sanne en Rik

Sanne en Rik

press to zoom
Sanne en Fleur
Sanne en Fleur

Sanne en Fleur

press to zoom
Sanne en Fleur
Sanne en Fleur

Sanne en Fleur

press to zoom
Sanne en Rik
Sanne en Rik

Sanne en Rik

press to zoom

Wie ben ik?

Hey! 

Ik ben Sanne en mijn grote droom in het leven is mensen en hun trouwe viervoeters helpen om meer plezier te ervaren in zowel training als het dagdagelijkse leven. 


Mijn carrière tot nu toe is best wiebelig geweest.

Toen ik in 2016 te horen kreeg dat ik chronische vermoeidheid had viel dat mij best zwaar. In 2017 mocht ik afstuderen aan de landbouwschool PITO waar ik dierenzorg studeerde. De zomer kwam en ik heb toen op vele honden gepast van mensen die op vakantie waren, wat ik fantastisch vond. Na even sukkelen ben ik de opleiding van KYNO-COACH tegen gekomen en besloot ik gerichter te gaan studeren, dit was deeltijds en dus makkelijker voor mij. 

Ik heb altijd al een passie gehad voor dieren, meer specifiek honden en paarden. Toen ik aan de opleiding begon bij kyno-coach was ik er dus al zeker van dat dit de opleiding van mijn leven ging zijn. 

We zijn nu al 2 jaar verder en ik ben aan de laatste module bezig. Zo heb ik het hele traject afgelopen van Kyno-coach trainer, Kyno-coach instructeur en nu Kyno-coach gedragscoach. 

In juli vorig jaar ben ik werkloos gevallen door Covid-19. Ik werkte toen deeltijds in de LUSH in Wijnegem. In augustus 2020 mocht ik starten op een paddock paradise (een natuurlijke manier van paardenhouden) om mee onderhoud te doen. 

Daar leerde ik Monique Dorst kennen. 

Zij is een ondernemerscoach en toen ik bij haar een coaching dag nam kwam daaruit dat ik echt wel klaar was om mijn eigen bedrijf te starten. 


En well, here we are!

Uit mijn bedrijf haal ik veel energie en plezier.

Docenten en mede cursisten zeggen vaak dat ik met heel veel passie les geef, en dat is ook zo.

Dat is mijn levensverhaal dus een beetje, ben je tot hier geraakt?

Click + koekje!

Ik hoop jou en je beste vriend(in) snel te ontvangen. 

Tot ziens!